mandag 4. juni 2012

Helga som gikk...

Har hatt ei veldig fin helg. Dro til Oslo på fredag morgen for å besøke ei god venninne. Vi hadde det veldig kjekt, fikk skravlet mye, spist god mat og shoppet litt. Var en tur på Latter på Aker Brygge på lørdags kveld og så et veldig artig standupshow. Kom meg hjem på søndags kveld med fly, til tross for vekterstreiken. I dag stengte Kvernberget flyplass (flyplassen her i byen), så greit at det ikke var i dag jeg skulle hjem.

Kjente jeg trengte en liten husmorferie nå, det er slitsomt å gå hjemme med barn, spesielt nå som barnehagen streiker og bare har åpent annenhver dag. Håper inderlig streiken snart er over, det er et puslespill som skal gå opp hver eneste dag. Heldigvis jobber ikke jeg så mye nå frem til høsten, så da er det litt enklere.... Men uansett så er det kjekt å ha familie i nærheten. De er utrolig flinke til å stille opp, hver eneste uke.


Vil ønske dere alle sammen en kjempefin uke. På torsdag fyller Elsa Kristine 6 år. Det kommer egen innlegg om dette en av de nærmeste dagene. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....