søndag 10. mars 2013

Trygve fyller år!

I dag fyller verdens beste minstemann to år! Tenk at det er hele to år siden vi var så heldige å få nok en velskapt gutt. Tida har virkelig gått fort. Han har gått fra å være baby til å bli en liten gutt på et øyeblikk. Jeg føler disse to årene har gått raskere med barn nr. tre enn med de to første. Kan ha en sammenheng med at det er så mye å henge fingrene i til enhver tid.

Trygve er en bestemt liten fyr som virkelig vet hva han vil. Han snakker ikke så mye ennå, det går mest på to-ords setninger. Men det kommer nye ord nesten for hver dag som går. Finner han ikke ordene, gjør han seg mer enn forstått med peking og annet kroppsspråk.

Trygve er glad i mat, i motsetning til sine to søsken. Han smaker på det meste, selv om ikke alt faller i smak. Han har vokst jevnt og trutt hele tida, og er nå ca. 14 kg og 92 cm. 

Han elsker å være ute, i barnehagen og hjemme. Han bryr seg ikke om dårlig vær. Lykken er å få være utenfor, han finner alltid noe å gjøre. 

Trygve elsker å leke sammen med Elsa Kristine og Fredrik. De er flinke til å ta han med i leken. Det går av og til litt hardt for seg, men Trygve tåler en trøkk. Slår han seg,så er det ikke mye skriking. Han bare fortsetter leken...

I morgen blir det feiring av bursdag. Gavene står klare til å pakkes opp når bursdagsbarnet våkner i morgen tidlig....

Gratulerer med dagen, Trygve!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....