torsdag 4. april 2013

Påska 2013

Nå som hverdagen har startet igjen er der fint å tenke tilbake på en fin påskeferie. Til tross for litt skiftende vær hadde vi noen fine dager.

På onsdag dro vi en tur på Bud for å besøke slekta der. Onsdagen ble innedag, siden det var kaldt ute. Men vi koste oss for det.





Barna fikk være med tante Kirsti å pynte sjokoladekake. Trygve syntes det var moro!



På skjærtorsdag var det mye bedre vær, så vi kom oss ut en tur. Det var kommet en del snø i løpet av natta, og ungene hadde det kjekt i snøen. De var også nede på stranda en tur med bøtte og spade.





Vi dro hjem fra Bud på torsdag siden jeg jobbet på fredagen. På lørdag morgen dro vi på hytta til mamma og pappa på Årsund. Været var kjempefint hele lørdagen, og vi var mye ute i frisk luft. Ungene fikk hvert sitt påskeegg med mye godt i da vi kom dit, og det var stor stas!




Vi var som sagt mye ute på lørdag. Jeg fikk til og med prøve å skyte med luftgevær for aller første gang. Resultatet ble slett ikke så verst!



Barna koste seg skikkelig på hytta til mormor og morfar. Det ble spilt noen runder med yatzy i løpet av helga. Påske er veldig kjekt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....