fredag 4. juli 2014

Tur til Spania

Den 7.juni dro vi til Spania sammen med mamma og pappa. Reisen nedover gikk veldig fint, selv om vi måtte bytte fly et par ganger. Først Kristiansund-Oslo, så Oslo-Zurich og tilslutt Zurich-Malaga. Turen gikk over all forventning og barna var flinke alle sammen. Trygve sovnet til og med på siste flyturen.


Vi var svært spente på hvordan det var der hvor vi skulle bo. Vi visste det ikke var i selve Malaga og at det var et stykke utenfor. Etter å ha kjørt ca. 30 minutter, kom vi til Miraflores, der hvor vi skulle bo. Ca. midt mellom Malaga og Marbella. Vi fikk leilighet med utsikt mot havet, veldig fint.


Vi var så heldige å få en stor og fin leilighet med tre soverom, stort oppholdsrom, to bad og stort kjøkken. Så vi hadde god plass.



Etter å ha installert oss, gikk vi oss en tur for å bli litt kjent med området. Og på kvelden måtte vi teste badevannet. Det var dessverre ikke den beste stranden nedenfor der hvor vi bodde, så det var bassenget som fristet mest....


I dagene som fulgte tilbrakte vi tid både i nærområdet og rundt omkring i nærheten. Elsa Kristine ble dessverre syk den første dagen etter at vi kom dit, og vi måtte bytte på å være sammen med henne. Det tok noen dager før hun ble i form igjen, men sånt må man ta høyde for. Vi koste oss uansett så godt vi kunne.


Barna storkoste seg med å bade i bassenget like nedenfor leiligheta, selv om det nok var litt kaldt første gangen de skulle uti. Vi er litt for godt vant med oppvarmet basseng i badeland....




Ellers så gikk dagene med til tur til Marbella og tur til Selwo Marina Delfinarium som virkelig kan anbefales for liten og stor. Det ble også en tur til badeland i Fuengirola og shopping i den samme byen for meg og mamma den siste lørdagen vi var der. Der tilbrakte vi et par timer inne på Primark.... En god del klær og annet småtteri ble med hjem.

Siden vi hadde med oss tre barn, så byttet vi litt på å gå ut og spise på kveldene. Vi har tre barn som er ekstremt kresne på det meste av mat, så det er ikke enkelt å finne et sted der alle tre finner noe de liker å spise. Så vi kjøpte en god del mat som vi lagde hjemme i leiligheten. Det fungerte bra for oss.
Men den siste kvelden gikk vi ut og spiste alle sammen.



Vi kosts oss alle sammen på ferie, både liten og stor!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....