lørdag 4. mai 2013

Fredrik 5 år !

Da har endelig dagen kommet, storgutten vår fyller 5 år. Han har gått og gledet seg lenge til bursdagen sin. I morgen kommer det mange fra barnehagen for å feire sammen med han, og på søndag blir det familieselskap.

Rart å tenke på at det er hele 5 år siden Fredrik kom til verden. Husker godt den morgenen han ble født. Kom på sykehuset klokka 10.40, og 12.15 var han født. En nydelig gutt på 4210 gram og 55 cm.


Mange ville se han og noen hadde pyntet seg litt mer enn de andre (det hører med til historien at de kom rett fra konfirmasjon):


I dag har Fredrik blitt en stor gutt som er 112 cm lang og veier litt over 18 kg. Han trives godt i barnehagen der han går på samme avdeling som lillebror. Han er en omsorgsfull gutt, som gjerne sier fra hvis det er noe han ikke er enig i.

I matveien er han fortsatt kresen, men det kommer seg nok etterhvert. Polarbrød med leverpostei og majones er favoritten.

Fredrik elsker å se på tv, men å slappe av i sofaen er han ikke så flink til. Det skal helst turnes samtidig som han ser på tv-en. Han liker også å leke med lego, selv om det er best å gjøre det når lillebror ikke er der. Han har en tendens til å ødelegge....Fredrik trives bedre inne i varmen enn ute, men når han er ute trives han også godt.

Nå har han ett år igjen i barnehagen, og jeg er redd for at det året kommer til å bli ganske langt. Han interesserer seg for bokstavene og klarer å lese enkle ord. Regner med at han leser ganske godt når han begynner på skolen.

Vi ser at Fredrik blir mer og mer selvstendig for hver dag som går, han har blitt mer opptatt av å klare ting selv nå enn tidligere.


Gratulerer med dagen, kjære Fredrik!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....