søndag 16. juni 2013

Deilig helg....

Vi har hatt et par fine dager soldager denne helga. Tarjei har stått på og bygget ferdig en platt utenfor. Så nå ser det straks bedre ut utenfor inngangen vår. Kjekt å ha en praktisk anlagt mann!


Vi har fått vært mye utendørs denne helga. I dag var vi en tur på et fort i nærheten, der det var utstilling av militærbiler, salg av boller og diverse. Barna koste seg som bare det, og var flinke å gå. 


Vi har vært mye utenfor huset i helga også, og for et par dager siden merket Tarjei at vi hadde fått leieboere oppe på taket. Måsen som bruker å lage reir på toppen, har fått to små. Jeg har ikke sett dem ennå, men de er observert gående oppe på taket. Heldigvis er ikke måsen så agressiv ennå, men det kan plutselig snu. Krysser fingrene for at de små nøstene ikke faller ned fra taket og ned på terassen vår, da har vi et problem... Mor/far følger ihvertfall nøye med....


En av de fine tingene med det fine været, er alle blomstene som blomstrer utenfor. Vi har en nydelig Rhododendron som blomstrer nesten hvert år:


Ønsker alle som leser her inne en kjempefin uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....