torsdag 1. august 2013

Sommeren så langt.....

Tirsdag i forrige uke reiste vi en tur til Oslo. Trygve fikk ikke være med denne gangen, han koste seg hos farmor og farfar. 

Elsa Kristine og Fredrik har ikke vært med fly siden de var små, så det var to spente barn som ventet på flyet på Kvernberget. Litt utålmodige var de, og ganske spente på turen. 



Oppe i lufta var det mye spennende å se på utenfor vinduet, så turen til Oslo gikk veldig kjapt.


Den første dagen i Oslo gikk med til å sjekke inn på hotellet, og kikke oss litt rundt i sentrum. Vi dro også en tur til Nesodden og besøkte Tarjeis tante. En veldig fin dag med nydelig vær!


Dag nr. 2 tilbrakte vi stort sett på Tusenfryd. Det var mitt første besøk der, og Tarjei har ikke vært der siden han var liten. Barna hadde det kjempemoro med alle de forskjellige tingene de kunne være med på. Vi voksne måtte være med på forskjellig vi også, og jeg fikk utfordret fobien min for karuseller. Blir kjekkere når de blir så store at det kan kjøre alle karuseller på egen hånd...


Den tredje dagen dro vi en tur på Teknisk museum. Det kan virkelig anbefales for liten og stor. Ungene stortrivdes i Vitensenteret, der var det mye forskjellige eksperimenter osv. de kunne prøve ut. I tillegg var det mange forskjellige museer der som hadde mye spennende å se på.


Etter noen timer på teknisk museum, dro vi til Vigelandsparken. Det var såpass varmt, at vi tok en rask kikk på alle statuene før vi satte oss ned og kjøpte litt drikke.


Den siste dagen i hovedstaden gikk med til litt shopping. Barna hadde med seg egne penger, så de fikk kjøpe noen ting de ønsket seg. 


Alt i alt hadde vi en kjempefin tur til Oslo. Barna koste seg og det gjorde vi voksne også. Kjekt med ferie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....