lørdag 21. september 2013

Våre tre små....

Dagene går fort og av og til aner man ikke hvor dagene blir av. Jeg må ærlig innrømme at det var godt når hverdagen startet igjen etter ukene med ferie. Ferie er jo kjekt det også, man man savner litt det å ha litt mer struktur på dagene.

Trygve har nå blitt 2 1/2 år gammel og er en meget bestemt liten fyr. Han har vel kommet litt i trassalderen, så det skal ikke så mye til før han blir sint. Han har ikke så mye ro til å sitte stille, men liker godt å leke med biler og høre på musikk. Han leker seg veldig godt med både Elsa Kristine og Fredrik, men gutta er nok de som er mest knyttet til hverandre. De er på hver sin gruppe i barnehagen nå, men er likevel en god del sammen i løpet av uka.


Fredrik har nå blitt 5 år og 4 måneder gammel. Jeg merker godt at dette er siste året hans i barnehagen. Han begynner å bli mer selvstendig, selv om han av og til vil ha litt mer hjelp enn han behøver. Han liker godt å leke med lego og se på barne-tv på IPADen. For noen uker siden startet han på fotball og det stortrives han med. Han gleder seg skikkelig til trening hver mandag.


Elsa Kristine er nå 7 år og 3 måneder gammel. Hun går i 2.klasse. Hun blir mer og mer selvstendig for hver dag som går. Hun har fått egen nøkkel, så hun får gå hjem litt tidligere fra skolen og begynne med leksene. Det å gå gå på butikken og handle alene er også veldig stas. Så det er titt og ofte at hun får dra og kjøpe småtteri som vi mangler. Elsa Kristine er flink på skolen, men synes det er litt kjedelig å gjøre lekser. Det er litt mer lekser nå i 2.klasse enn i fjor, men sånn er det.


Vi er heldige som har tre fine barn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....