torsdag 5. juni 2014

Snart avreise...

Om to dager reiser vi til Spania, må si jeg ser frem til det. Barna gleder seg veldig til å komme dit, og spesielt det å bade hver dag. Mest trolig så skal vi bo like ved stranda, det blir perfekt! Jeg har allerede pakket det meste i koffertene. Skal på jobb i kveld, så det er greit å få gjort unna litt.

I helga var jeg og Tarjei på Oslotur. Det var nydelig vær hele helga, så vi koste oss masse ute. Var på besøk hos bror, svigerinne og tantebarn, på besøk hos ei venninne, Metallicakonsert osv. Men det var også deilig å sitte ute i finværet på Karl Johan:


På søndag før konserten dro vi en tur til Ekebergparken. Der var det mange fine og spesielle skulpturer rundt omkring, men Tarjei syntes denne var den fineste.....:


Alt i alt så hadde vi ei kjempefin helg. Godt å reise tosammen en tur igjen, det er ikke så ofte vi reiser uten barn.....


I går ettermiddag var vi på avslutning i barnehagen hos Fredrik. Han har ikke siste dagen sin før i august, men de arrangerte avslutning nå fordi mange går ut i ferie snart. Rart å tenke på at gutten vår snart er skolegutt. Han er så absolutt klar for det, så det går nokm veldig bra. Men han kommer nok til å savne barnehagen litt også... Han har hatt det utrolig bra der.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....