fredag 30. mai 2014

Reisenerver....

Er straks på vei for å legge meg. 07.20 i morgen tidlig reiser vi til Oslo en tur. Søndag er det Metallicakonsert, blir spennende! Ellers så må vi naturligvis besøke lille Ildri som vi er tante og onkel til. To måneder siden sist jeg så henne og for Tarjei er det første gang han ser henne.... Skal også besøke ei venninne i morgen ettermiddag, men ellers så har vi ikke lagt så mange planer. Kan hende det blir litt shopping også, skal ikke se bort fra det. Blir ihvertfall utrolig godt å komme seg bort en tur. Vi reiser til sommeren. Vi har hatt noen fine dager her også, men nå er det ikke fullt så fint.

Uka som har gått har vært begivenhetsrik. På tirsdag var det innskriving på skolen for storgutten vår. Det var en spent gutt som møtte opp på skoleplana:


Han kom i en liten klasse med 13 elever, 4 gutter og 9 jenter. Kjekt med få elever. De fikk være litt sammen med læreren imens vi var på møte med rektor.


Tror nok ikke det blir noe problem for Fredrik å begynne på skolen. Han leser allerede og er opptatt av matematikk. Selv om det blir stas å begynne på skolen, så trives han veldig godt i barnehagen. De skal snart ha avslutning der, og det er han svært opptatt av. Gleder meg til å se!

Natt til i går hadde vi overnattingsbesøk av ei venninne av Elsa Kristine. Torsdag skulle vi kjøre Trygve og Fredrik til svigermor og svigerfar på Bud. Vi skulle ikke være der før klokka 14, så vi tok turen innom Bremsneshola på Averøy først. Det var passe langt å gå for barna, selv om Trygve sa han var sliten etter to meter.... 



Inni Bremsneshola var det litt mørkt, så vi hadde med lommelykter. Barna syntes det var spennende.


Etter å ha vært inne en tur, spiste vi mat og drakk brus på utsida. Etter å ha lekt en stund i den lokale barnehagen, gikk turen til Bud. Der var det kjempefin tur. Barna fikk leke med vann og vi var en tur på stranda. Barna fant krabber og tanglopper.


Etterhvert gikk turen hjemover, og Fredrik og Trygve så ikke ut som det gjorde dem noe å bli igjen til farmor og farfar. De er heldige som har så snille besteforeldre.

Nei, nå er det på tide å ta kveld. Skal tidlig opp i morgen. 
Ha en god helg, alle sammen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....