fredag 27. april 2012

Endelig helg!

Må innrømme at det er deilig med helg nå.... Jeg har bare jobbet to dager denne uka, men er sliten likevel. Barna er aktive og det skal skje noe hele tida. Så når kvelden kommer er det godt å finne senga.

Trygve har begynt å sove hele nettene nå og sover ca. fra 19.30 til 06.00. Han er jo våken på nettene innimellom, men som oftest sover han godt. Han sover fortsatt to ganger på dagtid, som oftest mellom 09 og 11 og 14 og 15. Nå går Trygve hele tida, og han reiser seg også opp midt på gulvet innimellom.

Han trives svært godt ute og blir irritert når vi må gå inn. Ikke så enkelt å være liten og ikke skjønne at det er farlig å spise småstein og gå rett ned bratte bakker....... Når det gjelder mat,så har Trygve gått lei av brødskive og vil heller ha grøt både til frokost og kvelds. Han spiser godt og er veldig glad i melk.

Det er fortsatt stor stas å leke med storebror og storesøster:

Elsa Kristine er flink storesøster som tar godt vare på brødrene sine. Hun gleder seg veldig til å begynne på skolen i høst. Hun leser allerede litt og kan å regne litt også. Så regner ikke med at skolestart blir noe problem for jenta vår. Vi har lenge vært litt bekymret for vekta hennes, men de siste måneden har matlysten kommet for fullt og vekta går riktig vei-heldigvis!

Denne uka er det stor fotofestival her i byen, Nordic Light. Barnehagen som barna går i stiller også ut bilder. Elsa Kristine tok bilder av ei jente hun går på samme avdeling som. Hun syntes det var stas å se bildene hun hadde tatt på veggen. Kanskje hun blir like glad i å fotografere som meg?


Fredrik fyller 4 år om en uke. Innbydelsene til barneselskap er allerede sendt ut, og han gleder seg til å feire. I dag var han til frisøren og fikk ny, fin sveis. Han er en veldig snill gutt som allerede har lært seg d
e fleste bokstavene i alfabetet. Tror nok han har lært en hel del av storesøster. Tror nok han lærer å lese ganske tidlig han også.

Slik som Elsa Kristine, så har også Fredrik fått bedre matlyst den siste tida. Han har strukket seg i lengden også. Så han har blitt stor gutt!

Er så glad i familien min, vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem.... Selv om man til tider er sliten og stressa, så må man bare prøve å nyte hvert øyeblikk når barna er små. Plutselig har de blitt store.....

2 kommentarer:

  1. Artig innlegg å lese og fine bilder av ungene!

    Gleder meg til bursdagsselskap neste søndag. :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....