onsdag 11. april 2012

Påska 2012 - i bilder....

Da har hverdagen startet igjen etter ei fin påske sammen med familien. Jeg startet på jobb igjen allerede 2.påskedag, men fikk mange fine dager med påskeferie før det. 

Vi var på hytta til mamma og pappa fra torsdag til lørdag. Det snødde og snødde, men vi klarte å få tida til å gå likevel. Ungene koste seg både ute og inne. Elsa Kristine er veldig glad i å være ute og leke, Fredrik er ikke like begeistret. Men noen turer ut i løpet av dagen ble det uansett. Etterhvert så ble været såpass at vi kunne gå noen turer også. Ellers så fikk ungene hvert sitt store påskeegg, noe de koste seg med i flere dager.

På lørdag dro vi videre til slekta på Bud. Der var det ikke fullt så mye snø som på hytta, men nok til at ungene fikk være ute. Ungene storkoste seg både ute og inne og tante Kirsti hadde laget til påskeegg som de fikk. Det var veldig populært! Vi fikk gått noen fine turer og rett og slett slappet av. Mye god mat ble det også.... Trygve har øvd seg på å gå gjennom hele påska, og nå går han nesten mer enn han kryper. Han har blitt veldig flink og er utrolig stolt selv også.
Håper alle dere som leser her inne har hatt ei fin påske også!

1 kommentar:

  1. Hørtes ut som en hyggelig påske det:) Min var i grunnen veldig blandet, men fikk en flott avslutning.

    Hilsen Marie

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....