mandag 10. september 2012

Trygve 18 måneder i dag!

I dag fyller minstemann i huset 18 måneder. Tenk at det er gått ett og et halvt år siden lille Trygve kom inn i livet vårt... Nå føles det som om han alltid har vært der. 

Trygve er en meget bestemt liten kar som virkelig vet hvordan ting skal være. Han kan være svært sta og gir seg ikke med det første hvis det er noe han vil.Han snakker ikke så mye ennå, men gjør seg likevel veldig godt forstått. Ikke mye tvil om hva han vil.... Ord som vi gjenkjenner er: mamma, pappa, ja, nei, bil, fly - kommer ikke på flere i farten. 
Trygve stortrives i barnehagen og elsker å leke ute sammen med de andre barna. Tror nok han synes det er veldig kjekt å ha storebror sammen med seg i barnehagen, Fredrik er flink å passe på lillebroren sin. Hjemme så er han veldig flink å leke sammen med Fredrik og Elsa Kristine, selv om de nok synes han blir litt for plagsom innimellom.

Trygve er fortsatt veldig glad i mat, kjekt å endelig ha et barn som spiser... Han spiser som oftest det samme som oss til middag, selv om alt ikke faller like godt i smak.

Gratulerer med 18-månedersdagen, Trygve!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....