torsdag 27. desember 2012

Julefeiringen vår

Også i år hadde vi en veldig fin julefeiring. Barna våknet tidlig, og fikk åpne den siste kalendergaven. De to største fikk hver sin film, noe som var stor stas! Her poseres det foran juletreet:



Det var ikke noe særlig å dra på jobb på julaften, men tida gikk heldigvis fort. Mens jeg var på jobb hadde barna vært med på gravsted og så spist grøt her hjemme.

Jeg var på tidligvakt til klokka var 15. Så dro jeg hjem og hjalp til med påkledning av barn, før Tarjei og svigermor tok med seg barna en tur i kirka. Jeg ryddet og passet på julematen som sto i ovnen. Før barna dro i kirka, måtte de foreviges foran juletreet:



Det ble sen julemiddag på oss i år, siden vi måtte vente på svoger og svigerinne som kom fra Bud. Så barna fikk åpne noen julegaver før vi spiste. Julenissen kom også på besøk. Minstemann Trygve var ikke det minste redd for julenissen som banket på døra, og var helt i hundre! 


Den av gavene som nok falt mest i smak hos Trygve var akebrettet han fikk. 


Vi hadde en veldig fin julefeiring med mye god mat og fine gaver. Barna fikk være lenge oppe, og koste seg veldig!

1.juledag dro vi på besøk til mamma og pappa. Der ble det servert ribbe, og vi åpnet resten av julegavene. Det ble julaften nr.2.... Her er det fine trekløveret vårt:


Et familiebilde måtte vi også ta, men ikke enkelt å få fem personer til å smile på et bilde. Dette ble et av de beste:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....