søndag 1. juli 2012

Fin helg med Tahitifestival!

Nå er helga straks over, men vi kan se tilbake på ei veldig fin helg. Barna har vært hos besteforeldrene, så vi har bare hatt oss selv å tenke på helt siden fredag ettermiddag. Godt å ha sånne helger en gang innimellom.

Etter å ha levert barna hos besteforeldre på fredag, dro vi på grilling sammen med Tarjeis kollegaer. Hadde det veldig kjekt med god mat og god drikke. Etterpå var det konsert med Di Derre. God stemning, masse folk og mye allsang siden man kan de aller fleste sangene utenat.



På lørdag fikk vi ligge og sove helt til vi våknet av oss selv, da var klokka elleve. Fikk gjort litt i huset og shoppet litt før vi dro ut og spiste. Valget falt på asiatisk mat, noe som var veldig godt! Da klokka ble 21 dro vi på Innlandet på Tahitifestivalen for å se Jarle Bernhoft. En artist jeg ikke hadde noe særlig forhold til fra før. Har jo hørt noen sanger, men ikke så mange. Ble veldig positivt overrasket over konserten. Full trøkk fra første stund og veldig bra!

I dag har dagen gått med til å sove litt ekstra, og klokka 10 dro vi en tur på trening. En stund siden sist, så veldig deilig å svette litt... Barna kom hjem noen timer senere og etterpå har det gått i ett. Nå sover alle sammen, så nå er det litt avslapning som står på planen.

I dag er det en måned til vi drar til Hunderfossen. Barna gleder seg skikkelig og snakker ofte om det. Så får håpe det lever opp til forventningene.

Til slutt, et lite bilde av Elsa Kristine.Blomsterkransen og armbåndet har farmoren hennes laget til henne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....