onsdag 4. juli 2012

Våre tre små....

Det er først når barna har lagt seg for kvelden og det er helt stille i huset at man har tid til å tenke over hvor heldig man er. Hvor heldig man er som har fått tre fine barn, alle med hver sin personlighet.

Elsa Kristine fylte 6 år i juni og er virkelig en skikkelig storesøster for de to brødrene sine. Hun passer på dem, og vil gjerne bestemme litt over dem. Hun begynner virkelig å bli klar for skolestart nå, mener nok at det er litt kjedelig i barnehagen. Hun leser allerede og skriver også, så skolen blir nok ikke noe stort problem for henne. Får håpe hun arver foreldrene sine der. Hun er nok ganske så lik meg, stille og rolig. Jeg prøver å få henne til å bli litt mer frampå, men slike ting må komme litt av seg selv. Jeg håper bare at hun får mange gode venninner i klassen sin. Man bekymrer seg mye som mamma, tenker mye på hvordan barna har det i hverdagen sin. Jeg har opplevd ting selv som barn og ungdom så jeg kommer nok til å være litt ekstra påpasselig i forhold til barna.

Fredrik ble 4 år i mai og begynner å bli stor gutt. Han har begynt å interessere seg for bokstavene og leser allerede enkle ord. Det er kjekt med en storesøster som lærer bort litt forskjellig. For et par måneder siden lærte Fredrik seg å sykle uten støttehjul. Han fant balansen allerede første gangen han prøvde og nå sykler han på to hjul. Ikke verst! Han liker godt å være ute og leke, og han liker å samle på det meste han finner. Det kan være pinner, steiner,papirlapper-alt mulig! Han er inne i en periode nå hvor han ikke er så flink til å spise, det går mest i brødskive og frokostblanding. Han er veldig kresen og er nok en av veldig få 4-åringer som ikke spiser is...




Trygve blir 16 måneder om en uke. Han er fortsatt en veldig blid gutt som sover godt om natta. Sover en gang på dagen nå, så da er det litt lettere å planlegge ting. Trygve elsker å være ute og kan gå lenge og pusle rundt med forskjellige ting. Vi var på 15-månederskontroll for noen uker siden, da var han blitt 11,3 kg og 82 cm. Han vokser og vokser! Trygve er glad i mat og spiser det aller meste. Han er veldig glad i frukt, spesielt banan og jordbær. I august begynner han i barnehagen, blir veldig spennende selv om jeg regner med at det kommer til å gå veldig bra. Han skal begynne på samme avdeling som Fredrik, så det er kjekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....