mandag 27. februar 2012

Hverdag...


Da er det mandag nok en gang og en ny uke. Tenkte å begynne uken med et lite innlegg om hva som har skjedd i det siste. Dagene er hektiske, og nå når jeg har begynt å jobbe, så er det hele tiden noe som skjer.

Forrige uke hadde Tarjei pappapermisjon. Jeg jobbet tre dager, så han var husfar og stelte hjemme.... Ikke verst å komme hjem til deilig oksestek på en fredag!


Søndag for en uke siden var vi i kirka på karnevalsgudstjeneste. Barna hadde kledd seg ut og Fredrik fikk 4-årsbok. Det var en stolt gutt som fikk helt egen kirkebok....


Fredrik har sluttet med bleie også nå, så nå føler vi virkelig at vi har fått en stor gutt. For bare noen uker siden så nektet han å gå på både do og potte. Han fikk nesten panikk da vi tok av bleien. Men plutselig så løsnet det, og nå er han tørr både natt og dag. Han går på do selv både hjemme og i barnehagen. Det er så deilig å ikke ha to bleieunger lengre!


Trygve har begynt å sitte i meis, noe som er veldig kjekt når vi går tur. Første gangen var han litt skeptisk, men ble fort vant til den.

På lørdag var vi til fotografen og tok 1-årsbilder av Trygve og søsken og familiebilder i tillegg. Håper resultatet blir bra. Alle barna var veldig flinke!
Nei, nå skal jeg avslutte. Drar på babysang om en liten time, etterpå er det jobb fra 15-22. Ha en fin dag alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....