søndag 5. august 2012

Fin tur til Hunderfossen!

Onsdag tidligere denne uka dro vi på ferie til Hunderfossen. Elsa Kristine og Fredrik har gledet seg lenge til denne turen, så det var to spente barn som sto opp på onsdags morgen. Vi kjørte klokka 7 om morgenen, og bilturen gikk over all forventning. Det hjalp med DVD-filmer og cd-er som underholdt en god del av veien:

På Lillehammer lå vi på Radisson Blu Lillehammer Hotell, et veldig fint hotell med stort uteområde. Det var basseng både inne og ute. Vi testet først det ute, men det var litt for kaldt. Så vi endte opp i bassenget inne, der barna koste seg.

På onsdag tok vi også en tur ned til Lillehammer sentrum. Det var nydelig vær, og vi gikk og kikket litt i noen av butikkene.

Både torsdag og fredag tilbrakte vi mye tid i Hunderfossen Familiepark. Barna storkoste seg med alt som det gikk an å være med på der. Å lete etter gull, være med eventyrskipet og grave med gravemaskin ble ekstra populært. Det var litt å være med på for oss voksne også, både jeg og Tarjei fikk kjøre go-kart. Vi var også en tur innom Barnas Gård like ved Hunderfossen og hilste på dyrene der før vi dro hjem på fredag ettermiddag.



Det frister med en gjentakelse av turen om noen år, da Trygve blir stor nok til å være med.

2 kommentarer:

  1. Dette ser kjempekoselig ut, og med så fornøyde, gode unger! Klem fra tante Liv

    SvarSlett
  2. Ja, vi hadde det veldig fint. Nå drar vi på Bud noen dager...

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....