mandag 20. august 2012

Tur på fjellhytta....

På lørdag dro jeg, Tarjei, Elsa Kristine og Fredrik på tur på hytta på fjellet. Det er ei hytte som familien til pappa eier sammen, og jeg har vært der en del turer siden jeg var lita. Har blitt lite de siste årene, siden barna har vært for små. Elsa Kristine hadde vært der en gang før og for Fredrik var det første gang. Så det var to spente barn som ble med på tur. 

Vi gikk opp en litt enklere vei enn vi vanligvis går, men for barna var det mer enn langt nok. Oppe ved vannet kom pappa og hentet oss med båt, og på vei til hytta ble det litt fisking.



Det var nydelig vær da vi kom dit, men etter et par timer begynte det å regne. Og det regnet det meste av tida etterpå. Men vi hadde det veldig kjekt likevel. Barna ble med og satte garn og plukket blåbær. Inne på hytta tegnet de og vi spilte yatzy.



Vi fikk noen fisk på garnene vi satte ut, så det ble et måltid på kvelden. Barna fikk smake, men som med det meste annet, så falt det ikke i smak. Ikke enkelt å ha kresne barn.... Men vi voksne koste oss med maten.


Da vi våknet søndag morgen, lå tåka tett. Men den forsvant heldigvis ganske fort. Vi dro med båten tilbake over vannet og gikk ned samme veien som vi kom.

Vi hadde en kjempefin tur og håper vi snart får dra tilbake til fjellhytta igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....