fredag 10. august 2012

Late feriedager-ikke akkurat....

Selv om det er ferie, så har vi på ingen måte late dager her i familien. Det er alltid noe som skjer, barna må aktiviseres for å ikke gå på veggene... Så her består dagene i litt forskjellig. Dro på Bud en tur på tirsdag. Meningen var å være der til fredag, men Fredrik var ikke i form, så vi valgte å dra hjem på torsdag formiddag. Han er forkjølet, og og får han med en gang forverring av astmaen sin. Så da er det medisin hver 4. time... Kjedelig! Var også meningen å dra på fjelltur i morgen, men vi har valgt å utsette det til formen blir bedre. Dumt siden det er meldt fint vær i helga, men det blir flere fine høsthelger....

Til tross for dårlig form, ble det rotur
sammen med farfar på Bud.

Forrige søndag dro vi på fjelltur med alle tre barna. Dro på Breilia, en liten topp 343 moh. Trygve satt i meis, og Elsa Kristine og Fredrik var veldig flinke til å gå. Brukte ca. 3 timer opp og ned.
Barna på toppen

I helga har vi ikke de store planene. Skal prøve å få kjøpt sko til de to største og jakke til minstemann, så blir vel en shoppingtur i morgen.

Hadde vært veldig koselig om dere som følger med på bloggen, kunne lagt igjen en liten kommentar. Kjekt å se hvem som leser her inne.

3 kommentarer:

  1. Takk for kommentar på bloggen!
    Bare lurte på: Sånn generelt for å endre farger og skrift, samt sette inn egne gadgets i form av bilder du tenker på?
    Kan godt lage en for vet ikke om det allerede ligger på nett

    Ha en fin søndagskveld/natt

    SvarSlett
  2. Ja, tenkte på noe sånt. Få litt mer bilder, annen skrift osv i sidefelt.

    SvarSlett
  3. Jeg er fast leser av bloggen din :) Jente på 21 år fra Kristiansund.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter vi stor pris på....